Välj en sida

Boende

Har du husbilen med dig så är du välkommen att bo på Svanesunds husbilsparkering, belägen alldeles intill den fina badplatsen.

Husbilsparkering

Har du husbilen med dig så är du välkommen att bo på Svanesunds husbilsparkering, belägen alldeles intill Svanesunds fina badplats. Kostnaden är 10 kr/tim och 120 kr för 6 – 24 timmar. Betalning sker via Swish 1236158489 eller Bg 632-0352. Även kontant betalning är organiserad.

Orust Turistinformation

Orust Turistinformation hälsar hjärtligt välkomna till vår ö och hjälper gärna till med frågor gällande boende och turism. Kontakta dem på telefon: 0304-799340 eller e-post

Orust Turistinformation

Bada eller åka iväg

Det finns mycket att göra på vår vackra gröna ö. I Svanesund kan man ta sig ett skönt sommardopp på vår fina badplats. Föreningen Svanesund listar aktiviteter att göra i samhället på sin hemsida. Har man ork kvar till äventyr lite längre bort, kika in på Turistinformationen för hela södra Bohuslän.

Södra Bohuslän Turism
SVANESUNDS BADPLATS

I Svanesund finns en stor badplats med flera bryggor och hopptorn. Här finns stora gräsytor med fotbollsmål att vara på. Badplatsen är barnvänlig och handikappsanpassad med goda parkeringsmöjligheter. Badplatsen har

  • badbryggor
  • hopptorn
  • simskola
  • kiosk
  • servicehus som är handikappsanpassat med omklädningsrum och toaletter
Läs mer på Orust kommuns hemsida